E.A.B. t/m 6 april gesloten

Via onderstaande link leest u de officiële brief van Eric Rietkerk, voorzitter van college van het bestuur. 

brief_CBO_Meilan_Covid_19

Vanaf morgen 16 maart t/m 6 april zal de E.A. Borgerschool gesloten zijn. Wel bieden we opvang aan kinderen wiens ouders werken in de vitale sector (zie brief voor uitleg). Mocht u gebruik willen maken van deze opvang, dan vult u het formulier in via de link in de brief. Daarnaast graag ook bericht naar de directeur.

We kunnen dan wel niet meer fysiek lesgeven, maar willen de komende periode toch in bepaalde mate onderwijs blijven verzorgen. Morgenochtend zal het team vanaf 8.00 uur bij elkaar komen om te kijken hoe we het thuisonderwijs vorm willen gaan geven. De leerkracht zal vervolgens in Social Schools op de tijdlijn van de groep met u delen wat dit voor uw kind zal betekenen.

Er wordt uiteraard ook gezocht naar mogelijkheden in de vorm van digitale middelen. We gaan er daarbij vanuit dat de leerlingen thuis toegang hebben tot deze middelen. Mocht dit een probleem zijn, geef het even aan, dan kunt u een device van school lenen.

We hopen door deze maatregelen samen de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan en de leerlingen toch een vorm van onderwijs te kunnen bieden.

Mochten er vragen zijn, dan zijn wij via Social Schools, mail en overdag ook via het telefoonnummer van school.

Pagina delen: